Blog

Borovi fenyő lambéria

2023.02.22 08:49
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

A borovi fenyő lambéria 12,5X96X4000 A/B az egyik legtöbbet használt és alkalmazott alapanyag a falazás terén. Annak ellenére, hogy valójában egy egyszerű fa, sokféle feladat elvégzésére és megoldására alkalmas. A fenyő változatos használati felhasználási lehetőségei közt van a takarni kívánt helyeken történő falazás és a kerítés, ajtó és ablakrács készítés, de zsalugáterezés is. Köszönhetően annak, hogy ez egy igazán erős fa, nemcsak a hossz és szélesség, hanem a szélesség is többféle formában elérhető, így mégis rengeteg minimális anyagcserét és csavarozást tesz lehetővé.

A borovi fenyő lambéria 12,5X96X4000 "A/B" egy kiváló minőségű, különlegesen készített tisztázott termék. A lényeg az, hogy az A/B kategóriában a 12,5-ös lambéria a legjobb minőségű, és a szinte kivétel nélküli top kategóriába tartozik. A B kategóriába tartozó borovi fenyő vékonyabbak, így rendkívül könnyűek – ami nagyszerűen alkalmas akár egy erdőben, akár egy kertben. Emellett kiválóan használhatók új építkezésekhez, öntözésekhez, építőanyagokhoz és még sok máshoz. A Borovi fenyőt univerzális célra használják, akadályokat húzva, akár két különbözőez szögben, vagy a falakhoz szögletes, egyenes vagy görbült vonalakat követve, ami a szerkezetek legjobb védelmét adja. A borovi fenyő különféle méretekben, formákban és színárnyalatokban kapható, így minden igényt kielégíteni tud. A borovi fenyő lambéria 12,5X96X4000-es változatban vízszintesen is csatlakoztathatók egymáshoz, hogy erősebb keretet adjanak a szerkezetnek, amely teljesen ellenáll a nyomásnak és a szélnek. Így megfelelő védelmet biztosít a szerkezet számára. Emellett a borovi fenyő rendkívüli színezettséggel is rendelkezik, és nagyszerűen illeszkedik a környezet házakhoz, övezetekhez. Az általuk kínált magas minőségű, különlegesen készített borovi fenyő lambéria 12,5X96X4000 "A/B" rendkívül alkalmas építkezésekhez és más célokra. Könnyű felépíteni, és a hosszú élettartam teszi a szerkezetet megfizethetőbbé. Nagy tartóssággal, kiváló minőséggel és kivételes ellenálló képességgel számolhat, rövidítvén meg a felépítés idejét, miközben jelentős pénzügyi megtakarítást eredményez.


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 11.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 11.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat) A kiszállítás Budapesten és telephelyeink körzetében általában 2 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! A kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu