Szárított, gyalult deszkák, pallók

Ezen az oldalon találhatja az általunk árult szárított és gyalult deszkák és pallók kínálatát. Az itt található lucfenyő deszkák első osztályú német importból származnak, plallók első osztályú szlovák importból származik, minőségük kiváló. A szárítási eljárásnak köszönhetően kiválóan alkalmasak beltéri munkálatokhoz, szobaelemek készítéséhez.

Minden oldaluk gyalult, szép és egyenletes képet adva ezzel, az egyes deszkák tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ezenfelül sarkaik enyhén fózoltak, azaz legömbölyítettek, ezáltal különlegesen esztétikussá téve az összképet. Kerítések, bútorok, parasztmennyezetek és térválasztók közkedvelt alapanyaga.

Ár  (Ft)
-
2 490 Ft - 10 990 Ft
Típus
Fafajta
Keresztmetszet
Hosszúság
Termék státusza
Szűrők
12 termék
12 termék

A lucfenyőből készült deszkák, pallók egyszerre esztétikus és tartós alapanyagai a ház körüli munkálatoknak. A faanyag több tulajdonsága, valamint a gyalulás és fózolás kiválóvá teszik beltéri alkalmazásra.

A lucfenyő, mint faanyag

A lucfenyő gesztjének nincsen különálló színe, ezért a deszkák egyöntetűen fehér vagy sárgás-rózsaszín árnyalattal tündökölnek. Maga a fa igen puha, ezért hétköznapi szerszámokkal igen könnyen alakítható, megmunkálható. Összeszerelésnél nem nehéz fűrészelni vagy fúrni sem.
A gyantajáratok, a fokozatos átmenet az őszi és tavaszi pászta között, valamint a tény, hogy gyakran csavart növésű a növény mind hozzájárulnak egyedi rajzolatához. Gyorsan szárad és keveset zsugorodik. Sőt, magas cellulóztartalmának köszönhetően a papírgyártás elsődleges nyersanyaga.
Mivel azonban az időjárás és a rovarok megviselik a kezeletlen fát, az ilyen anyagból készült tárgyak inkább beltéri felhasználásra ideálisak.


Mi készül a lucfenyő deszkából

A házon belüli fabútorokhoz és egyéb alkalmatosságokhoz kiváló alapanyag. Bútorgyártásban széles körben felhasználják, és a könnyű megmunkálhatóságának köszönhetően a kezdő barkács is könnyen kezelheti. Ágykeretek, asztalok és polcok egyszerűen készíthetők ebből az anyagból.
Rendkívül speciális felhasználási módjai is vannak. A modern repülőgépek elődjei fából készültek. Sőt, a Wright testvérek első szerkezete lucfenyőből készült, és a mai napig készülnek hasonló tákolmányok.
A Káplár fatelep webshopjában számos méretben megtalálhatja a szárított, gyalult deszkákat. Kiválóan alkalmasak térelválasztók, falburkolatok felhúzására, de akár kerítést is készíthetünk belőlük.

Hogyan rendelheti meg a kiválasztott szárított, gyalult deszkát, pallót?

Amennyiben szárított, gyalult deszkát vagy pallót kíván beszerezni, nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt darabot a termékkategóriában, és hozzá adni azt a kosarához. Mi a Káplár fatelep webshopnál, országos kiszállítással büszkélkedhetünk, azaz akárhol is legyen szüksége a gyalult termékre, eljuttatjuk Önhöz.
Választásában segítenek a termékek számára külön kialakított oldalak, ahol megbizonyosodhat az áruk méretéről, azok ideális felhasználásáról, valamint egyéb részleteiről. Amennyiben szükséges, akár össze is hasonlíthatja azokat más árucikkekkel, köszönhetően honlapunk egyedi funkciójának.
Amennyiben a szolgáltatott adatok és képek nem elegendőek a döntéshozáshoz, munkatársaink szíves örömest segítenek Önnek. Kattintson a termékek saját oldalán, a képektől jobbra található „Telephelyi Elérhetőségeink” feliratra. Az így megnyitott ablak fatelepeink adatait részletezi, melyek alapján telefonon, emailben, de akár személyesen is felteheti kérdéseit.
Abban az esetben, ha ideje szűkös, a felirat alatt található kérdőjel gombra kattintva is érdeklődhet. Egy név, e-mail-cím és telefonszám ellenében gyorsan, közvetlenül munkatársainktól kérdezhet, akik amint tudnak, válaszolnak Önnek.