Blog

A fa teraszburkolat előnyei

2021.11.26 10:50
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

A fa teraszburkolat nemcsak esztétikai szempontból szép látvány, de rendkívül praktikus és tartós is. Nagy vetélytársával, a WPC-vel gyakran kerülnek összehasonlításra. Nézzük meg, hogy a fa teraszburkolat milyen tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek miatt népszerűsége töretlen!

 

A terasz hasznos és kellemes központi tere a családi házaknak. Kikapcsolódásra, vendégek fogadására is egyaránt alkalmas, télen és nyáron is kiszolgálja az otthon lakóit. Emiatt rendkívül nagy kihívásnak tűnhet olyan teraszburkolatot választani, amely hosszú ideig tartós marad. A honlapunkon kiváló minőségű teraszburkolatokat szerezhet be, melyek ékes kiegészítői lesznek háza udvarának.

Miért válasszon fa teraszburkolatot?

 

A fa teraszburkolat mellett szól az egyik leghangsúlyosabb érv, az esztétika. A faanyag ugyanis nagyon szép látványt nyújt, természetközeli, harmonikus, egységes összképet biztosít minden formában. Bármilyen környezetbe beleillik, könnyen díszíthető, valamint könnyű berendezést találni hozzá.

 

A fa kortalan, hiszen évezredek óta az otthonok, az épületek és az udvarok fontos kelléke. Nem kell aggódnunk attól, hogy kimegy a divatból, vagy egy átalakítás, átrendezés után már nem passzol a környezethez. 

 

Azonban a tartósságához megfelelő faanyagvédelemre is szükség van, mely nem vesz igénybe sok időt, de annál hosszabb élettartamot eredményezhet. A teraszburkolat időnként, akár egy szép, vasárnap délután könnyen lekenhető megfelelő minőségű felületkezelővel. Nem szükséges hozzá szakember segítsége, magas költségek, esetleg sok idő.

 

Nagy előnye még, hogy a faanyag könnyen és jól munkálható, ennek köszönhetően a javítása is egyszerű. A fa remekül újrahasznosítható anyag, ezért környezettudatosság szempontjából is sok érv szól mellette.

 

A különleges vörösfenyő-teraszburkolat

 

A faanyag, különösen a vörösfenyő tartósságáról árulkodik az a tény, hogy az olaszországi Velence is ilyen anyagból készült cölöpökre épült. Így hát mi sem bizonyítja jobban a vörösfenyő-teraszburkolat tartósságát, mint egy víziváros, amely jelentősen ki van téve az időjárási körülményeknek évezredek óta.

 

A vörösfenyőből készült teraszburkolat szerencsés választás kültérre történő elhelyezés esetén. Jó nedvesség-ellenálló képességének köszönhetően nem kell tartani attól, hogy könnyen elkorhad. Megfelelő kezelés mellett hosszú évekig, évtizedekig az otthon éke lehet. Különleges, gyönyörű színe pedig garantáltan feldobja az egyszerű teraszokat is.

 

A honlapunkon található vörösfenyő teraszburkolat szibériai, sűrű szálú típusú, valamint mindkét oldala megmunkált. Így az, hogy melyik oldal kerüljön felfelé, szabadon eldönthető.

 

Teraszburkolathoz való kellékek

 

A terasz telepítéséhez elengedhetetlen néhány ügyes kéz, jó minőségű faanyag, továbbá bizonyos kellékek beszerzése is.

 

A két legfontosabb eszköz a rögzítés során a lefogócsavar és a kapocs lesz, melyek változatos méretben és kiszerelésben is kaphatóak weboldalunkon (vörösfenyő teraszburkolathoz elegendő rozsdamentes csavar, lefogató kapocs nem szükséges).

 

A masszív párnafa pedig az alátámasztás során játszik fontos szerepet, ugyanis ezekre kerül majd a teraszburkolat. Amikor a párnafákat lefektetjük, fontos, hogy a teraszlap lejtésével megegyező irányba helyezzük el őket, így képesek lesznek a csapadékot megfelelően elvezetni.

 

Tekintse meg széles kínálatunkat, és válasszon teraszburkolatot remek minőségű faanyagból! Szerezze be a munkálatokhoz szükséges kellékeket egy helyen, gyorsan és könnyedén!


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 12.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 12.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu pastpay_com