Hajópadlók

Hajópadlók

Itt találja a hajópadlókat. Minden helyiség egyik legszembetűnőbb, legmeghatározóbb eleme a padló. Ha belépünk valahová, legyen a talpunk alatt kopottas linóleum vagy széles kőlapok, akarva akaratlanul véleményt formálunk. Egy olyan szoba, ahol italfoltos, kifakult kárpit feszül a talajon, legyen a berendezés akármilyen szép, nehezen nyeri el a tetszésünket. Éppen ezért olyan fontos a megfelelő burkolat kiválasztása.

Véleményünk szerint egy elegáns, természetes hatású hajópadlóval nem lehet mellényúlni. Kattintson az alábbi termékek valamelyikére, és alapozza meg lakása szépségét!

A hajópadló kellemes, meleg benyomást kelt, kisugárzásával igazi komfortérzetet kelt az emberben. Ugyan forgalomban vannak utánzatok is, egy famintázatú egyszerű műanyag sosem fogja ugyanazt a hatást kelteni.
Az általunk forgalmazott "A/B" és "B" minőségű lemezek lucfenyőből készültek. Ez a faanyag igen puha, kellemes érzés járni rajta, világos színe különösen jól mutat.

Hajópadlók ára (forint/négyzetméter)-ben van feltüntetve!!
Kérjük, ez ne kerülje el figyelmét!

Ár  (Ft)
-
3 199 Ft - 15 990 Ft
Csomag/darab
Típus
Fafajta
Keresztmetszet
Termék státusza
Szűrők
6 termék
6 termék

Nem csak esztétikus

A hajópadlónak számos egyéb előnye is van más talajfedő elemekkel szemben. Egyrészt lassan hűl le, ezért még téli éjszakákon sem kell attól tartani, hogy jéghideg élményben lesz részünk mezítláb. Míg egy kőlapokkal kirakott szobában szinte fagyási sérüléseket szereznénk, a hajópadlón még zokni sem feltétlenül kell.
Emellett a fa rugalmas anyag, tehát az ízületeinket sem terheli meg. Hajópadlón járkálni kellemes érzés.
Amiatt sem kell aggódni, hogy hamar tönkremegy vagy elkoszolódik. A festett, lakkozott, olajozott hajópadlók rendkívül tartósak. Kopásállóságuk és karcmentességük mellett pedig takarítani is egyszerű őket. A hézagmentesen összeilleszkedő falemezek közé nem tud beférkőzni a kosz.


Hajópadlók alkalmazása


Legyen az járó profilú hajópadló vagy esetleg fózolt, ezeknek az elemeknek a lehelyezése egyáltalán nem bonyolult munka. A lemezek hosszanti oldalát úgy alakították ki, hogy összeilleszkedjenek. Az úgynevezett nút és féder egymásba csúsztathatók, ezáltal a hajópadló stabilan és hézagmentesem egyben fog maradni.
Rögzítése sem nagy ördöngösség és a Káplár fatelep webshop minden szükséges hozzávalót árul. A termékek külön oldalán a „kiegészítő termékek” fül alatt könnyen elérhető forgácslapcsavar-készletünk, melyeket a hajópadlóval együtt megrendelhet.
A járó, fózolt illetve faház profilú termékeink beltéri használat mellett kültéri felhasználásra is kiválóak. Tartsák azonban szem előtt, hogy csak csomagban áruljuk őket.

Hogyan rendelheti meg?


Amennyiben gyalult termékek beszerzésén gondolkozik, nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt profilt a termékkategóriában, és hozzáadni azt a kosarához. Mi a Káplár fatelep webshopnál országos kiszállítással büszkélkedhetünk, tehát akárhol is lenne rá szüksége, eljuttatjuk Önhöz.
Választásában segítenek a termékek számára külön kialakított oldalak, ahol megbizonyosodhat a csomagok méretéről, ideális felhasználásukról, valamint egyéb részleteikről.
Amennyiben a szolgáltatott adatok és képek nem elegendőek a döntéshozáshoz, munkatársaink szíves örömest segítenek Önnek. Kattintson a termékek saját oldalán, a képektől jobbra található „Telephelyi Elérhetőségeink” feliratra. Az így megnyitott ablak fatelepeink adatait részletezi, melyek alapján telefonon, e-mailben, de akár személyesen is felteheti kérdéseit. Abban az esetben, ha ideje szűkös, a felirat alatt található kérdőjel gombra kattintva is érdeklődhet. Egy név, e-mail-cím és telefonszám ellenében gyorsan, közvetlenül munkatársainktól kérdezhet, akik amint tudnak, válaszolnak Önnek.