Cementkötésű faforgácslap

Ezen az oldalon láthatja cementkötésű faforgácslap kínálatunkat. Ezek a falemezek rendkívül tartós megoldást jelentenek mind kültéri, mind beltéri munkálatoknál. Hasonló helyzetekben alkalmazhatóak, mint más rétegelt lemezek, azonban egyes tulajdonságaik a többi verzió elé helyezik őket. Leggyakoribb felhasználási módjaik közé tartoznak a fal- és padlóburkolatok, valamint álmennyezetek készítése. Cementtartalmuk miatt ellenálnak a rovarkártevőknek és a gombásodásnak.

Amennyiben tehát kültéri vagy beltéri burkolatot vagy álmennyezetet tervez építeni, nézzen szét a különféle méretvariációk között, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

A cementkötésű faforgácslap nem egy olyan név, ami csak úgy legurul az ember nyelvéről. Éppen ezért előfordulhat, hogy még nem hallott róla. Engedje meg, hogy bemutassuk ezt a remek építőanyagot!

Mi az a cementkötésű faforgácslap?

Ezt az anyagot fenyőfa és cement ötvözetéből állítják elő, azonban más hozzávalókat is tartalmaz. Számszerűen 63% faanyagból, 25% cementből, 10% vízből és 2% adalékanyagból tevődik össze.
Ez az igen sikeres termék többnyire a Betonyp márkanéven fut. Könnyűszerkezetes építkezés során igen gyakori a használata. Ugyan felhasználás szerint OSB lapok és rétegelt lemezek közé sorolhatjuk, számos előnnyel rendelkezik más termékekhez képest.
Cementtartalmának köszönhetően nagy felületi szilárdságnak, ütésállóságnak örvend. Emellett az időjárás viszontagságainak, kártevő gombák és rovarok támadásának ellenáll. Igen nehezen éghető, ezért tűzvédelmi jelentősége is van. Élettartama igen hosszú, számos év elteltével szükséges csak cserélni.
Ugyan strapabíró, de könnyen megmunkálható, egyszerű a beszerelése. Továbbá teljes mértékben újrahasznosítható, ezáltal igen környezetbarát.

Mire használható?

A cementkötésű faforgácslapokat három fő területen alkalmazzák; burkolóelemként, kiegészítő panelként és zsaluzáshoz.
A burkolóelem kategóriába tartoznak a már korábban említett álmennyezetek, fal- és padlóburkolatok, valamint homlokzatborítások. Kiegészítő panelként például térelválasztó gyanánt alkalmazzák. Ezek a felhasználási módok kiváló lakásátalakítóvá teszik.
Anélkül módosíthatjuk a beltér alakját, hogy komolyabb munkálatokba kellene fognunk. Érdekes módon azonban a komolyabb munkálatoknál is kapóra jöhet.
Könnyű megmunkálhatósága és sima felülete miatt zsaluzásnál is közkedvelt. A beton megszilárdulása után könnyen megtisztítható és mivel igen strapabíró, többször is felhasználhatjuk.

Hogyan rendelheti meg?

Amennyiben cementkötésű faforgácslap beszerzésén gondolkozik, nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt darabot a termékkategóriában, és hozzáadni azt a kosárhoz. A Káplár fatelep olyan webshop, amely országos kiszállítással büszkélkedhet, azaz akárhol is legyen szüksége rá, eljuttatjuk Önhöz.
Amennyiben a szolgáltatott adatok és képek nem elegendőek a döntéshozáshoz, munkatársaink szíves örömest segítenek Önnek. Csupán kattintson a termékek saját oldalán, a képektől jobbra található „Telephelyi Elérhetőségeink” feliratra. Az így megnyitott ablak fatelepeink adatait részletezi, amelyek alapján telefonon, e-mailben, de akár személyesen is felteheti kérdéseit.
Abban az esetben, ha ideje szűkös, a felirat alatt található kérdőjel gombra kattintva is érdeklődhet. Egy név, e-mail-cím és telefonszám ellenében gyorsan, közvetlenül munkatársainktól kérdezhet, akik amint tudnak, válaszolnak Önnek.