Lambériák

Lambériák

Ebben a kategóriában fellelhetőek a lambériák. Foltos lett a fal, vagy esetleg lejött a vakolat a sarkok mentén? Ha gyakori probléma a falfelületek sérülése és koszolódása, érdemes elgondolkoznia, hogy lambériával fedje le a kényes területeket. Amellett, hogy elfedi a hibákat és megakadályozza a jövőbeli incidenseket, egy ízléses, lucfenyőből készült svéd vagy német lambéria esztétikai szempontból is igen mutatós.

Legyen gömbölyített vagy trapéz profilú, a szépen megmunkált lemezekkel fedett falrészlet igen otthonossá teszi lakását. Kattintson az alábbi termékek egyikére, és tervezze meg a felújított szobákat!

Lambéria ára (forint/négyzetméter)-ben van feltüntetve!!
Kérjük, ez ne kerülje el figyelmét!

Ár  (Ft)
-
3 199 Ft - 5 690 Ft
Csomag/darab
Fafajta
Keresztmetszet
Méret
Termék státusza
Szűrők
5 termék
5 termék

A lambériának esztétikai értéke és elfedő funkciója egyaránt van, de más miatt is érdemes felöltöztetnünk lakásunk falát.

A lambéria előnyei

A lefedett falfelületet legtöbb esetben nagyon ritkán kell takarítani, ráadásul rendkívül egyszerű lakkozott felületről eltávolítani a szennyeződéseket. Mivel extra réteget képez a fal és a szoba levegője között, szigetelő hatással is bír.
Azáltal, hogy az alapanyagot szárítással kezelik, attól sem kell tartanunk, hogy esetlegesen kártevőkkel fertőzött. Az elkészítési folyamatnak köszönhetően garantáltan kiváló minőségű, hosszú távon használható elemeket kap kézhez.

Választékunk


A Káplár fatelep webshopjában "A" vagy "B" minőségű, svéd és német importból származó, kiváló lambériákat árulunk beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt. Nagy raktárkészletünkön a lambériák különböző méretekben találhatóak meg, valamint válogathat gömbölyített (softline) és trapéz profilú verziók között is.
A termékeink könnyű, világos lucfenyőből készülnek, valamint egyszerű felszerelésük érdekében minden szükséges alkatrészt is árulunk. A lambériák külön oldalán, a „kiegészítő termékek” fül alatt könnyen elérhető a lambériakapocs- és forgácslapcsavar-készletünk.


Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a lambériákat fix csomagokban áruljuk. Ezek nettó fedési felülete 3,388 és 3,84 négyzetméter között mozog. Érdemes továbbá azt is figyelembe venni, hogy áraink négyzetméterenként vannak feltüntetve.

Hogyan rendelheti meg?


Amennyiben gömbölyített vagy trapéz lambéria beszerzésén gondolkozik, nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt darabot a termékkategóriában, és hozzá adni azt a kosarához. Mi a Káplár fatelep webshopnál országos kiszállítással büszkélkedhetünk, azaz akárhol is legyen szüksége a lambériára, eljuttatjuk Önhöz.
Választásában segítenek a termékek számára külön kialakított oldalak, ahol megbizonyosodhat a csomagok méretéről, ideális felhasználásukról, valamint egyéb részleteikről. Amennyiben szükséges, akár össze is hasonlíthatja azokat más árucikkekkel, köszönhetően honlapunk egyedi funkciójának. Csupán kattintson az összehasonlítás (grafikonnal jelölt) gombra a felmérni kívánt áruk mindegyikénél, és a felugró ablakban könnyen eligazodhat.
Amennyiben a szolgáltatott adatok és képek nem elegendőek a döntéshozáshoz, munkatársaink szíves örömest segítenek Önnek. Kattintson a termékek saját oldalán, a képektől jobbra található „Telephelyi Elérhetőségeink” feliratra. Az így megnyitott ablak fatelepeink adatait részletezi, melyek alapján telefonon, e-mailben, de akár személyesen is felteheti kérdéseit. Abban az esetben, ha ideje szűkös, a felirat alatt található kérdőjel gombra kattintva is érdeklődhet. Egy név, e-mail-cím és telefonszám ellenében gyorsan, közvetlenül munkatársainktól kérdezhet, akik amint tudnak, válaszolnak Önnek.