Blog

Végre jó hírek Amerikából! Talán az áremelkedés végére értünk?

2021.06.13 07:59
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Kedves Partnerünk,

 

az utóbbi hetek,hónapok eseményei korábban soha nem látott kihívások elé állítottak mindenkit, akinek a munkája valamilyen szinten az építőipari faanyagokhoz kapcsolódik, legyen az akár kereskedő, akár kivitelező, de az építkezők életére is komoly hatással volt ez az óriási áremelkedés.

Hosszú idő után ez az első jelentés Amerikából, ahol arról számolnak be, hogy úgy tűnik , hogy a faanyagok áremelkedése 2021.05.10.-én elérte a csúcspontját, és azóta zuhanórepülésbe kezdett. 

Korábban még soha nem látott, egy hét alatt 18% -os áresés következett be a faanyag árakban, ami a csúcspont óta eltelt egy hónap alatt összesen 40%-os árcsökkentést jelent !

Mivel az Európában kialakult helyzet egyik fő mozgatórugója az volt, amikor 2020 őszén a faanyag árak az USA-ban olyan magasra emelkedtek, hogy már a hajós szállítás költségeivel együtt is megérte nekik Európában felvásárolni az anyagokat, így remélhetőleg az ottani áresés hatásait is 2-3 hónapon belül Magyarországon is meg fogjuk érezni. 

 A teljes cikket itt tudod elolvasni: https://finance.yahoo.com/news/lumber-prices-post-biggest-ever-210144368.html

 

További jó munkát,  és kitartást kívánok a következő időszakra !


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 11.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 11.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu pastpay_com