Blog

Milyen magasságokban vannak a lambéria árak?

2021.10.05 17:23

A lambériával védett fal egyszerre praktikus és mutatós eleme a lakásnak. Lényegében bármilyen bútorhoz és színvilághoz remekül illik, így igen sok esetben alkalmazhatjuk. Azonban a lambéria árak gyakran nem egyértelműek, mivel általában egységárban vannak megadva, de nem egységenként kaphatók.

A lambéria elsődleges haszna

Mindennapi tevékenységeink során, bútorok húzogatásánál vagy takarítás közben gyakran előfordulhat, hogy véletlenül megütjük a falat vagy koszolódik a vakolat. A szoba rendeltetésétől függően bizonyos helyiségekben gyakoriak az ilyen balesetek, a falfelület pedig igen hamar borzalmas állapotba kerülhet.

A jó minőségű lambéria sokkal nehezebben sérül, és a karcolások, megnyomódások sem látványosak rajta, valamint takarítása is sokkal egyszerűbb, nem kell maradandó elszíneződésektől tartani. Emellett pedig elfedi a már korábban megtörtén balesetek nyomait.

Macerás vakolás vagy újra festés helyett, egyszerű és tartós megoldást jelent. Szintén erőssége az esztétika. Egy ízléses svéd vagy német lucfenyő lambéria rendkívül mutatós, és természetes hatást kelt otthonunkban. Sőt, az eltérő profiloknak köszönhetően kiválaszthatjuk azt a kialakítást, ami leginkább illik otthonunkba.

A lambériák nálunk gömbölyített vagy trapéz formában is kaphatók. A különbségek az egyes elemek sarkainak lekerekítettségében jelentkeznek. Azonban eltérő méreteik és a profilok kialakítása miatt nem tanácsos keverni a kettőt.

Egyéb pozitívumok

Esztétikai értéke és elfedő funkciója mellett a lambéria más előnyöket is nyújt, melyek kiváló bónuszt jelentenek elsődleges rendeltetése mellett. Például rendkívüli módon leegyszerűsítik a takarítást, a lakkozott felületet rendkívül könnyű tisztítani. A folyadékokat nem szívja be, míg a por kevéssé tud megülni rajta.

Mivel egy extra rétegről van szó, ami a fal és a szoba levegője között helyezkedik el, némi szigetelő hatással is rendelkezik. Lassítja a hőcserét, emellett a fa képes hosszabb ideig raktározni a meleg levegőt, így télen sem hűl le olyan hamar a szoba.

Szintén előnyös a lambéria esetében, hogy igen hosszú az élettartama. Ehhez hozzájárul, hogy a gyártás során alkalmazott szárítás nullára csökkenti a kártevővel való fertőzöttség esélyét, tehát megfelelő kezelés mellett aligha szorulna cserére.

A lambéria árakról

A nálunk kapható két külön profil eltérő méretekkel, eltérő kialakítással, és ebből kifolyóan eltérő árakkal is rendelkeznek. A gömbölyített, azaz softline lambéria egyes elemei 14x121 milliméteresek, hosszuk pedig a standard 4 méter. Ezzel szemben a trapéz 12x96 milliméter magassággal és szélességgel rendelkeznek, ezáltal kevesebb faanyagot tartalmaznak.

Éppen ezért egységárukban is eltérés van. A kisebb, trapéz lécek négyzetméterenként 5400 forintba kerülnek, míg a gömbölyített 6800 forintot kóstál. Ennek ellenére szeptember végéig jóval kisebb a különbség, ugyanis ez utóbb csak 5490 forint négyzetméterenként.

Azonban érdemes odafigyelni arra, hogy a lambériák csak csomagban kaphatók. A gömbölyített verzió esetében ez 3,388 négyzetméter lefedésére alkalmas anyagot jelent, míg a trapéz változatnál 3,84 négyzetméter ez a szám. Míg általában az utóbbi 20 736 és az előbbi 23 038 forintba kerül csomagonként, jelenleg a gömbölyített csak 18 600 forint.

Ha esetleg egyéb kérdése maradt volna a lambériákkal, vagy azok árával kapcsolatban, keresse bátran munkatársainkat, akik gyors és szakértő segítséget nyújtanak!


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 11.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 11.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu pastpay_com