1 perc

onlinePénztárca

Mi az onlinePénztárca?

Az onlinePénztárca egy olyan virtuális pénztárca, amellyel 480 webáruházban tudsz fizetni vásárláskor, akár nálunk is!
Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.
onlinePénztárcád +500 Ft-ot kamatozik hetente, amiről emailben értesítünk téged.
Egy kedves felhasználó így fogalmazott: „Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre 480 webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!”

Hogyan tudok fizetni onlinePénztárcámmal?

Online vásárlásaid során tudod fizetésnél használni 480 webáruházban. Minden elköltött 10.000 forint után 500 forintot tudsz fizetni onlinePénztárcádból.
A rendelés során használd az onlinePénztárcás email címed, majd keresd a „fizetek onlinePénztárcámmal” részt és kövesd az utasításokat. A rendszer ezek után fogja automatikusan csökkenteni az általad fizetendő végösszeget.
Például,
  • Egy osblap vásárlásánál, aminek az ára 20.000 Ft, 1.000 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni, így neked csak 19.000 Ft-ba fog az kerülni.
  • Egy csúszásmentes rétegelt lemez vásárlásánál, aminek az akciós ára 102.000 Ft, 5.000 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni, így neked csak 97.000 Ft-ba fog az kerülni.
Egyre több helyen használhatod onlinePénztárcádat, az onlinePénztárcát elfogadó korrekt webáruházak listája hétről hétre növekszik.
OnlinePénztárcáddal kizárólag online vásárlásaidnál tudsz fizetni.

 

Hol tudok onlinePénztárcát létrehozni?

Belépve, mint