Blog

onlinePénztárca

Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Mi az onlinePénztárca?

Az onlinePénztárca egy olyan virtuális pénztárca, amellyel 480 webáruházban tudsz fizetni vásárláskor, akár nálunk is!
Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.
onlinePénztárcád +500 Ft-ot kamatozik hetente, amiről emailben értesítünk téged.
Egy kedves felhasználó így fogalmazott: „Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre 480 webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!”

Hogyan tudok fizetni onlinePénztárcámmal?

Online vásárlásaid során tudod fizetésnél használni 480 webáruházban. Minden elköltött 10.000 forint után 500 forintot tudsz fizetni onlinePénztárcádból.
A rendelés során használd az onlinePénztárcás email címed, majd keresd a „fizetek onlinePénztárcámmal” részt és kövesd az utasításokat. A rendszer ezek után fogja automatikusan csökkenteni az általad fizetendő végösszeget.
Például,
  • Egy osblap vásárlásánál, aminek az ára 20.000 Ft, 1.000 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni, így neked csak 19.000 Ft-ba fog az kerülni.
  • Egy csúszásmentes rétegelt lemez vásárlásánál, aminek az akciós ára 102.000 Ft, 5.000 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni, így neked csak 97.000 Ft-ba fog az kerülni.
Egyre több helyen használhatod onlinePénztárcádat, az onlinePénztárcát elfogadó korrekt webáruházak listája hétről hétre növekszik.
OnlinePénztárcáddal kizárólag online vásárlásaidnál tudsz fizetni.

 

Hol tudok onlinePénztárcát létrehozni?


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 11.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 11.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu pastpay_com