Gyalult termékek

Amennyiben elérkezik a várva várt pillanat és megszületik az elhatározás, hogy belevág a házépítésbe vagy akár a meglévő otthona felújításába, bővítésébe, csinosításába, akkor mindenképpen érdemes előtte tájékozódnia a kapható gyalult termékek kinálatáról. Nagy körültekintéssel szükséges kiválasztania a megfelelő anyagot, amelyből a fal, a padlózat, a bútor, a tetőszerkezet és még más egyéb építmény készül. Tartósság, felhasználhatóság és ellenállóság alapján más és más anyagot szükséges egyes területeken felhasználnia.

Webshopunk azonban segítségére lehet, hiszen nálunk megtalálhatja az Önnek legideálisabb gyalult termékeket.

A fa manapság közkedvelt alapanyagnak számít, hiszen mindamellett, hogy környezettudatos, könnyen megmunkálható és formálható egyaránt. Sokoldalúan felhasználható, és használatakor alig keletkezik hulladék, hiszen szinte minden részét fel lehet használni, akár a faforgácsot is. Így összességében a gyalult termékek kiváló alapanyagként szolgálhatnak számos területen. Számtalan, más és más jellegzetességgel rendelkező deszka és lambéria közül válogathat, de különböző típusú szárított faanyagot is megtalálhat kínálatunkban.

A lambéria

A lambériák igen közkedveltek, sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően. Azonban leginkább a könnyűszerkezetes házak területén népszerűek, hiszen számos falat borítanak lambériával, hogy otthonosabb érzetet nyújtson, és segítségével egy erdei faházikóban érezhesse magát az ember. Az általunk forgalmazott lambériák svéd és német importból származnak és különböző méretekben, valamint minőségben vásárolhatók meg igénytől és felhasználástól függően.

A hajópadló és a gyalult deszkák

A hajópadlóval borított szobába belépve otthonos és kellemes érzet kerítheti hatalmába az embert, hiszen mindamellett, hogy sugározhat eleganciát, természetes és meleg benyomást is biztosíthat. Természetes anyagának hála - ami legtöbb esetben lucfenyő - a padló rugalmas lesz, ami nem csak óvja az izmokat és az ízületeket, hanem kellemesebb és könnyedebb járást is biztosít. Kínálatunkban különböző típusok közül válogathat méret és minőség alapján egyaránt.

A gyalult és szárított deszkák egyaránt hasznosak lehetnek, hiszen egy olyan szabályos és sima felületet kap az ember, amelyet könnyedén felhasználhat számos területen. A gyalult és szárított deszkák olyan fák, amelyeknek mind a négy oldala, valamint az élei is gyalulva vannak. Mindemellett pedig a négy sarka is le van fózolva. Ragasztott gerendákat és teraszburkolatokat egyaránt megtalálhat kínálatunkban, azonban ha segítségre lenne szüksége, keresse fel bátran szakembereinket.