Teraszburkolatok

Ezen az oldalon találja a teraszburkolatokat, valamint a beszerelésükhöz használandó elemeket. A terasz a kertes házak egyik legfontosabb kültéri eleme. Ez az a hely, ahova nyáron kiülhetünk pihenni, ahol elkölthetünk egy kellemes reggelit, vagy vendégül láthatjuk barátainkat, családtagjainkat.

A teraszt fedő burkolat a legszembetűnőbb elem, valamint az a felület, ami a legtöbb viszontagságnak ki van téve, legyen az az időjárás vagy a székek húzogatása. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy mind esztétikailag, mind pedig tartósság szempontjából megállja a helyét.

Ár  (Ft)
-
119 Ft - 19 990 Ft
Keresztmetszet
Hosszúság
Csomag
Termék státusza
Szűrők
10 termék
10 termék

A Káplár fatelep mind fa, mind fa-műanyag kompozit burkolati elemeket forgalmaz. Ugyan a különbség szembeötlő, nem feltétlenül egyszerű átlátni, hogy melyik anyag milyen körülményekhez a legideálisabb.

Miért jó a vörösfenyő?

A vörösfenyő egy igen ellenálló faanyag. Mivel a terasz ki van téve az elemek és a bútorlábak viszontagságainak, a szibériai vörösfenyőből készült burkolat nem véletlenül közkedvelt opció. Megfelelő kezelés mellett rendkívül hosszú élettartamnak örvend, sem a korhadástól, sem a sérülésektől nem kell tartanunk.
Nehezen szívja meg magát nedvességgel, ráadásul egyedi rajzolata igen gyönyörű képet ad. Az általunk forgalmazott termék mindkét fele megmunkált, ezért választható, hogy melyik oldala látszódjon annak függvényében, hogy mi illik az Ön elképzeléseihez.

Mi az a WPC?

A WPC egy angol rövidítés, mely a fa és a műanyag ötvözetét takarja. Az általunk forgalmazott WPC teraszburkolat 60% bambusz rostpor, 30% nagy sűrűségű polietilén és 10% vegyi adalékanyag keveréke. Ezeket magas hőmérsékleten és nyomáson préselik össze, ezáltal nyerve a készterméket.
A bambusznak köszönhetően nem veszti el a faanyag által nyújtott természetes hatást, azonban a modern hozzávalók más tulajdonságokkal is felruházzák. Előnye, hogy semmilyen kezelést nem igényel, ha egyszer lefektettük, nemigen kell hozzányúlni.
Nem kell tartani szálkáktól, gombásodástól, kártevőktől vagy akár az időjárástól. Kiváló víz melletti teraszok, medencék körüli burkolatok, de akár gyalogutak borítására is. Ez a termék is két külön profillal van ellátva, tehát választható, hogy milyen képet adjon.
Emellett viszonylag hosszú, 20-25 éves élettartamnak örvend. Színválasztásnál azonban érdemes figyelembe venni, hogy 1-2 év alatt bizonyos szinten kivilágosodik az UV sugárzás hatására.

Kellékek

A teraszburkolat beszereléséhez szüksége lesz egyéb hozzávalókra is. A burkolatot lefogó csavar és kapocs magától értetődő, a kettő együtt szolgál az elemek rögzítésére. Azonban a párnafát sem érdemes elfelejteni.
Ezek azok az elemek, melyekre maga a burkolat kerül, alátámasztva ezzel az egész szerkezetet. Lefeketésüknél ügyeljünk arra, hogy a teraszlap lejtésével megegyező irányba nézzenek, el tudják vezetni a csapadékot is.

Hogyan rendelheti meg a teraszburkolatot?

Amennyiben teraszburkolatot vagy annak beszereléséhez szükséges elemeket kíván vásárolni, nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt darabot a termékkategóriában, és hozzáadni azt a kosarához. Mi a Káplár fatelep webshopnál országos kiszállítással büszkélkedhetünk, azaz akárhol is legyen szüksége a gyalult termékre, eljuttatjuk Önhöz.
Amennyiben a szolgáltatott adatok és képek nem elegendőek a döntéshozáshoz, munkatársaink szíves örömest segítenek, a kérdőjel gombra kattintva érdeklődhet. Egy név, e-mail-cím, valamint telefonszám ellenében gyorsan, közvetlenül munkatársainktól kérdezhet, akik amint tudnak, válaszolnak Önnek.