Galeco STAL² rendszer

Galeco STAL² négyszögszelvényű ereszrendszer x négyszögszelvényű lefolyórendszer. STAL a négyzeten! STAL² puritán modernitás x esztétikus megjelenés. A korszerű tető dísze, amely egyben az egész épületnek egységes megjelenést biztosít.

A Galeco STAL² lefolyórendszere is szögletes. A lefolyók épület homlokzatán kívüli elhelyezése modern, „minimál” stílust kölcsönöz az épületnek.

A takarólemez elrejti az eresz homlokoldalát, valamint a csatornatartókat, és ezzel egységes kompakt tetőmegjelenést eredményez. Bármikor könnyen eltávolítható pl. az esetleges karbantartó munkák elvégzése céljából.

A rendszer előnyei

 Igényes kivitelezés

Az ereszcsatorna és a lefolyócső szabályos alakja valmint a takarólemez és az esztétikus ereszalj alkalmazása az épületetnek modern kinézetet ad.

 Az ereszcsatorna és a lefolyócső négyszög szelvényű profilja

Az ereszcsatorna nemcsak az épület homlokzatához tökéletesen illő formával, hanem egyben nagy vízelvezető képességgel is bír .

 A takarólécek gyors fel- és leszerelése lehetővé

teszi az ereszcsatornához való hozzáférést, ennek köszönhetően a rendszer tisztítása bármikor lehetséges.

 Építészmérnökök támogatása CAD tervrajzok által

Fontosnak tartjuk megkönnyíteni az építészek munkáját, ezért rendelkezésükre bocsájtottuk a CAD tervrajzokat, melyek megkönnyítik a rendszer beépítését a projektbe.