Hőszigetelések


Ezen az oldalon találhatja a hőszigeteléshez szükséges termékeinket. Fa és fém szerkezetű házak építésénél vagy mennyezetek, álmennyezetek felhúzásánál fontos kérdés a megfelelő szigetelés. Az általunk értékesített üveg- és kőzetgyapot termékek mind a hőszigetelést, mind a hangszigetelést biztosítják. Használatukkal elkerülhető a beázás, az épület jobban megtartja a kívánt hőmérsékletet, valamint a zajos szomszédok miatt sem kell aggódni, sőt, tűzvédelmi szempontból is jelentősek.
Ha tehát építkezés előtt áll, és szüksége van jó minőségű és tartós szigetelőanyagokra, válogasson bátran az üveg- és ásványgyapot termékeink között.

Szűrők
4 termék
4 termék

A szigetelés fontos kérdés, ezért nem szabad elbagatellizálni. Azonban a Káplár fatelep készletén található összes hőszigetelő termék kiválóan alkalmas erre a feladatra, ezért nincs rossz választás.

A hőszigetelések lényege

Amikor a szigetelés hiánya által okozott problémákra gondolunk, elsődlegesen a fűtésszámla jut eszünkbe. Valóban, ha nincs, ami hatékonyan visszatartsa a hőt, a meleg jelentős része kiszökik a házból, az utcát fűtjük vele. Mindemellett a nyári hőség is könnyedén utat talál magának egy védtelen épületbe.

Ugyan hőszigetelésnek hívjuk, ez az anyag jóval több dolgot képes kint vagy bent tartani. Ilyen például a nedvesség. Ez a probléma leggyakrabban a tetőtérben jelentkezhet, ahol a szigetelés résein befolyhat a csapadék. Ez a nedvesség kiváló táptalajt biztosít a penészgombák számára, ráadásul a faszerkezet korhadásához, a fémek rozsdásodásához vezethet.

Ráadásul ez nem minden, a zaj kiszűrése sem jelent problémát. A megfelelő szigetelés kifejezetten fontos forgalmas utak és hangos szomszédok környékén lakók számára. A külső hangzavart ezek az anyagok nem engedik be a lakásba, éjszaka sem tartanak minket ébren.

Üveggyapot vagy kőzetgyapot?

Ugyan a webáruházunk neve Káplár fatelep, nem csak fa árusításával foglalkozunk. Egyéb anyagaink közt a számos barkácsolási kellék mellett találhat üveg- és kőzetgyapot szigeteléseket is. No de mi a különbség a kettő között?

Az üveggyapotról elmondható, hogy rendkívül alacsony hővezetéssel rendelkezik, valamint egyáltalán nem éghető. Kezelése igen könnyű, alaktartó, jól vágható anyag, a csomagolás révén pedig a szállítás is egyszerű.

Mindemellett a nálunk kapható termék teljes keresztmetszetében víztaszító, tapintása az átlagos üveggyapotnál puhább, valamint porképződése alacsonyabb és teljesen szagtalan.

A kőzetgyapotról szintén elmondható mindez, azonban néhány apróbb előnnyel is rendelkezik. Szigetelőképessége egy lehelettel jobb, valamint megfelel a beltéri levegő minőségével szemben támasztott legmagasabb követelményeknek.

Ezenfelül igen alacsony a páradiffúziós ellenállása, és környezetbarát is. Rendkívül könnyű újrahasznosítani, így a nálunk kapható kőzetgyapot-szigetelések 80%-ban újrahasznosított alapanyagból készülnek.

Hogyan rendelheti meg?

Amennyiben hőszigetelés beszerzésén gondolkozik, nincs más dolga, mint kiválasztani a kívánt darabot a termékkategóriában, és hozzá adni azt a kosárhoz. A Káplár fatelep országos kiszállítással büszkélkedik, azaz akárhol is legyen szüksége rá, eljuttatjuk Önhöz.

Amennyiben a szolgáltatott adatok és képek nem elegendőek a döntéshozáshoz, munkatársaink szíves örömest segítenek. Ügyfélszolgálati elérhetőségeinket megtekintheti a termékek saját oldalán, a képektől jobbra található szekcióban.

Az ott található gomb által megnyitott ablak egy név, e-mail-cím és telefonszám ellenében gyors, közvetlen kapcsolatot biztosít szakértő munkatársainkkal, akik amint tudnak, válaszolnak Önnek.