Blog

Úgy néz ki, hogy megállt az árak emelkedése!

2021.08.02 07:41
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Úgy néz ki, hogy megállt az árak emelkedése! 

Már hónapok óta nem tudtam hasonlóról beszámolni : végre úgy néz ki, hogy megállt az árak hónapok óta tartó növekedése a faanyagoknál!

 

Az utóbbi hetekben elkezdtek helyreállni a szállításaink, a beszállítóink elkezdték teljesíteni a megrendeléseinket, szinte minden méretű faanyagot be tudunk szerezni rövid határidővel.   Megteltek a fűrészüzemek rönkkel, helyreállt a termelés.  

Viszont a jelentősen megemelkedett árak miatt visszaesett a kereslet, így nagyobb készletek kezdtek mindenhol felhalmozódni. Ennek egyenes következménye, hogy megállt az árak növekedése. 

 Mi is régen látott akciót indítottunk: 08.01.-től 08.22.-ig, vagy a készlet erejéig, egyes fűrészáruk, lambériák, osb lapok,  akár 20% kedvezménnyel kaphatóak telephelyeinken és webshopunkban! 

 A részletekért keresd kollégáimat, vagy nézz körül webshopunkban: www.kaplarfatelep.hu

 

 Káplár Kornél


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 12.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 12.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu pastpay_com