Blog

Úgy néz ki, hogy megállt az árak emelkedése!

2021.08.02 07:41
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Úgy néz ki, hogy megállt az árak emelkedése! 

Már hónapok óta nem tudtam hasonlóról beszámolni : végre úgy néz ki, hogy megállt az árak hónapok óta tartó növekedése a faanyagoknál!

 

Az utóbbi hetekben elkezdtek helyreállni a szállításaink, a beszállítóink elkezdték teljesíteni a megrendeléseinket, szinte minden méretű faanyagot be tudunk szerezni rövid határidővel.   Megteltek a fűrészüzemek rönkkel, helyreállt a termelés.  

Viszont a jelentősen megemelkedett árak miatt visszaesett a kereslet, így nagyobb készletek kezdtek mindenhol felhalmozódni. Ennek egyenes következménye, hogy megállt az árak növekedése. 

 Mi is régen látott akciót indítottunk: 08.01.-től 08.22.-ig, vagy a készlet erejéig, egyes fűrészáruk, lambériák, osb lapok,  akár 20% kedvezménnyel kaphatóak telephelyeinken és webshopunkban! 

 A részletekért keresd kollégáimat, vagy nézz körül webshopunkban: www.kaplarfatelep.hu

 

 Káplár Kornél

Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 300 000 Ft felett Díjmentes !
300 000 Ft vásárlás alatt
Telephelyeink 20 km-es körzetében és Budapesten: 8000 Ft
Magyarország területén: 9990 Ft

Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 9990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat) A kiszállítás Budapesten és telephelyeink körzetében általában 2 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! A kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 70 631 4997 -es webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!