Blog

Óriási áremelkedés a faanyagoknál!

2021.04.29 12:57
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Kedves Partnerünk,

mint azt bizonyára te is tapasztaltad, az utóbbi hónapokban 30 éve nem látott mértékű áremelkedés volt az építőipari faanyagok piacán. Van olyan termékcsoportunk,aminek az ára év eleje óta 50% (!!!) -ot emelkedett!

Az áremelkedést világpiaci folyamatok mozgatják, a rönk ára hétről hétre folymatosan emelkedik, ami magával hozza az általunk is forgalmazott termékek árának emelkedését. A német, osztrák és szlovák beszállítónik is egyaránt az emelkedő árról, sőt az óriási kereslet miatt már egyre inkább rönk hiányról is panaszkodnak.

 

Mire számítunk?
A következő pár hónapban várhatóan folytatódik az árak emelkedése, illetve átmeneti készlethiányok is előfordulhatnak néhány terméknél. Mi mindent megteszünk, hogy folyamatos legyen az áruellátás, minden beszállítónkkal több mint 10 éves jó partneri kapcsolatban vagyunk, így minket mindenhol előrevesznek, és az elsők között kapunk árut.

Mit tanácsolunk neked?
Ha van olyan munkád, amihez a következő 2-3 hónapban biztosan szükséged lesz faanyagokra, azt érdemes mielőbb megvásárolnod, és a helyszínre vitetned, mivel 2-3 hónap múlva már biztosan magasabb lesz az ára, és lehet hogy készlethiány miatt várakozni is kell majd az anyagokra!
Ha anyagos árajánlatot adsz ki, akkor mindenképp szólj a megrendelőnek,hogy az anyag árak jelenleg heti szinten emelkednek,így az hetek múlva már biztosan többe fog kerülni!

Mi továbbra is megteszünk mindent, hogy segítsük a munkádat!
Ha bármi kérdésed van, keresd bátran kollégáimat és kérd segítségüket!

Néhány cikk a témában: 

http://fataj.hu/2021/04/271/202104271_epites-aremelkedes.php

http://fataj.hu/2021/04/264/202104264_FaarakEgekben.php


Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 500.000 Ft felett Díjmentes !
500.000 Ft vásárlás alatt
Magyarország teljes területén a szállítási díj 11.990 Ft

Kiscsomag szállítás: 1.590 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.
Káplár Fatelep

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 11.990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/szallitas) A kiszállítás telephelyeink körzetében általában 2-5 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! Az információ tájékoztatás jellegű, a kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 1 8000 456 -os webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!
olcsobbat.hu pastpay_com