Rólunk

Az elégedett ügyfelek számára

garantáljuk megbízhatóságunkat, amihez több ezer teljesített rendelés és visszatérő vásárlóink visszajelzései is hozzájárulnak.
A Google által kapott 4.9 csillagos értékelésünk megerősíti elkötelezettségünket a kiváló minőségű szolgáltatás nyújtása iránt.

Káplár Fatelep
12.231

kiszállított rendelés

400.000

teherautóink által futott km évente

7

telephely

40

kolléga

Káplár Fatelep
Autóflottánk

folyamatosan bővül, hogy a leggyorsabb és legrugalmasabb kiszállítást tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy azonnal és rugalmasan szolgáljuk ki vásárlóinkat. Így biztosítjuk, hogy szükségleteiket gyorsan és hatékonyan elégítsük ki.

Káplár Fatelep
Szaktudás

Nagyon fontosnak tartjuk az ügyfélkapcsolatok minőségét, ezért munkatársaink folyamatos oktatásban és továbbképzésben részesülnek.

Így biztosítjuk, hogy mindig naprakész információkkal és szaktudással rendelkezzenek, hogy hatékonyan válaszolhassanak ügyfeleink igényeire.

A Káplár Fatelep

az ügyfélbarát hozzállásának kiváló minőségű faanyagainak és dinamikusan fejlődő cégének köszönhetően, mára az egész országban egyedülláló értéket képvisel!
Ez pedig nem maradt elismerés nélkül.
2021-ben megkaptuk a Bisnode „A” tanúsítványt
2022-ben a VOSZ – Vállalkozók Országos Szövetsége, Nógrád megyei Príma Gáláján átvehettük az „ÉV Fa és építőanyag kereskedője címet”
Meghívást kaptunk a Magyar E-Kereskedelem napjára, hogy tartsunk előadást online sikereinkről.

Káplár Fatelep
Bízunk benne, hogy cégünk bemutatása alapján megérted, miért vagyunk az egyik vezető cég a fatelep és szállítási szolgáltatások területén.

Készen állunk, hogy továbbra is kiváló minőségű és megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára, és továbbfejlesszük szolgáltatásainkat a piaci igényeknek megfelelően.

www.osbfutar.hu www.tetofutar.hu www.polikarbonatfutar.hu

Kövess mindket oldalainkon

Szolgáltató adatai

Cégnév: Káplár Fatelep Kft

Szolgáltató székhelye: 2600 Vác, Szent László út 40.

Cégjegyzékszám vagy egyéni vállalkozói igazolvány száma: 13-09-196386

Elérhetőség: info@kaplarfatelep.hu

Szolgáltató egyéb elérhetősége: (telefonszám) 06702222300

Adószám: 26576248-2-13

EU adószám: HU26575248

Belépve, mint