Barkács léc gyalult 5mmx30mmx2000mm

Barkács léc gyalult 5mmx30mmx2000mm

Fafajta
Borovi fenyő
Méret
5mmx30mm
10mmx30mm
Hosszúság
200cm
690 Ft / db
Bruttó: 345 Ft / fm
db
Káplár Fatelep

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj a webshop@kaplartelep.hu címre, vagy hívd munkaidőben szakértőnket 06 1 8000 456!

Nagy Péter | webshop ügyfélszolgálat

Fafajta
Borovi fenyő
Méret
5mmx30mm
10mmx30mm
Hosszúság
200cm
690 Ft / db
Bruttó: 345 Ft / fm
db
“Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!

A barkács lécek ideális választás minden otthoni barkácsoláshoz vagy építkezéshez. A gyalult fa deszka precíz méretei (10mm vastag, 30mm széles és 2000mm hosszú) könnyűvé és kényelmessé teszik a felhasználását. A minőségi anyagból készült léc könnyen vágható, csiszolható vagy festhető, így számtalan kreatív lehetőséget kínál a felhasználóknak.

A barkács léc széles körben használható dekorációhoz, építkezéshez és egyéb DIY projektekhez. Az egyenes élű és sima felületű léc könnyen illeszthető és megmunkálható, így ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt barkácsolók számára. A termék kiváló minőségű anyagból készül, így hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot garantál a felhasználóknak.

Az barkács léc praktikus és sokoldalú anyag, amely segít megvalósítani bármilyen kreatív ötletét vagy projekét. Legyen szó egy egyszerű l vagy egy összetettebb feladatról, ez a léc ideális megoldás mindenkinek, aki szeret barkácsolni és kreatívan alkotni otthonában. Ne hagyd ki ezt a kiváló terméket, hogy könnyedén és hatékonyan valósíthasd meg a barkácsolási álmaidat!

Belépve, mint