Rendelési információ

Rendelés menete:

1; Válassza ki az Önnek megfelelő típusú és méretű terméket, amennyiben pluszszolgáltatást szeretne (gyalulás, impregnálás, felezés) akkor azt, majd válassza ki a darabszámot.
2; A kosárba rakás után válassza ki hogyan szeretné megkapni a terméket szállítással vagy személyes átvétellel, majd válassza ki fizetés módot.
3; Utána adja meg elérhetőségeit, számlázás, szállítással kapcsolatos adatait. 
4; A termékek megrendelése után kapni fog egy automatikus visszaigazoló emailt, majd munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a megrendelés állapotáról, valamint a kiszállítás várható időpontjáról.

Rendelés kiszállítása:

Vállaljuk a rendelés házhozszállítását saját gépjárművel a lehető leggyorsabban, akár másnapi szállítással! Tapasztalt munkatársaink időben érkeznek, az előre megbeszélt szállítási időpont előtt telefonon értesítik Vevőinket. Szállítási díjaink fixek, további információk itt!

Fontos: Megrendelés kiszállítása esetén a szállítási díj nem foglalja, magába a kézi pakolást vagy gépi lerakodását, tehát a sofőr nem pakol egyedül. Az áru lerakodásának segítsége az autó közvetlen körzetén belül értendő! Áruátvételkor a megrendelő feladata biztosítani a fizikailag alkalmas személyeket az áru lepakolására, valamint biztosítani a megfelelő parkolási lehetőséget (amennyiben valamelyik nincs, azt kérjük, jelezzék előre telefonon). Az áru lepakolására szánt idő a megállástól számítva átlagosan 15 perc. Amennyiben a lepakolási időkorlát túllépése felmerül, felárat számíthatunk fel.