Rendelési információ

Rendelés menete:

1; Válassza ki az Önnek megfelelő típusú és méretű terméket, amennyiben pluszszolgáltatást szeretne (gyalulás, impregnálás, felezés) akkor azt, majd válassza ki a darabszámot.
2; A kosárba rakás után válassza ki a fizetés módot, majd válassza ki hogyan szeretné megkapni a terméket szállítással vagy személyes átvétellel.
3; Utána adja meg elérhetőségeit, számlázás, szállítással kapcsolatos adatait. 
4; A termékek megrendelése után kapni fog egy automatikus visszaigazoló emailt, majd munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a megrendelés állapotáról, valamint a kiszállítás várható időpontjáról.

Rendelés kiszállítása:

Vállaljuk a rendelés házhozszállítását saját gépjárművel a lehető leggyorsabban, akár másnapi szállítással! Tapasztalt munkatársaink időben érkeznek, az előre megbeszélt szállítási időpont előtt telefonon értesítik Vevőinket. Szállítási díjaink fixek, további információk itt!

Fontos: Megrendelés kiszállítása esetén a szállítási díj nem foglalja, magába a kézi pakolást vagy gépi lerakodását, tehát a sofőr nem pakol egyedül. Az áru lerakodásának segítsége az autó közvetlen körzetén belül értendő! Áruátvételkor a megrendelő feladata biztosítani a fizikailag alkalmas személyeket az áru lepakolására, valamint biztosítani a megfelelő parkolási lehetőséget (amennyiben valamelyik nincs, azt kérjük, jelezzék előre telefonon). Az áru lepakolására szánt idő a megállástól számítva átlagosan 15 perc. Amennyiben a lepakolási időkorlát túllépése felmerül, felárat számíthatunk fel.

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES

Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

rólunk mondták
Teljesen elégedett vagyok mind a szolgáltatással, mind a faáru minőségével. A faáru a megbeszélt időpontban a helyszínen volt. Cégük rugalmas megbízható. A cserét is korrektül gyorsan megoldották. Csúzi György
www.szogker.hu
Az vásárlásaim során mindennel meg voltam elégedve! A kiszállítással sem volt semmi gondom. Az e-mail-es kérdéseimre is rövid időn belül kaptam választ.Mizera Csaba
Én ugyan csak amatőr szinten vásároltam Nálatok, de az áru minőségével meg voltam elégedve. A kollégák mindig nagyon udvariasak és előzékenyek voltak!Szentiványi András - Vác

Ha elakadtál a rendeléssel,
írj, vagy hívj bátran!