Pontgyűjtő kártya

Pontgyűjtő kártya

2020.10.27 14:56
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Mi a pontgyűjtő kártya?

Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív vásárló vagy, ezért megalkottuk pontgyűjtő kártyánkat. Segítségével kedvezményesen vásárolhatsz webáruházunkban.

Hogyan működik a pontgyűjtő rendszer?

Megrendelt termékek után pontokat írunk jóvá, így minden vásárlásod után pontokat kapsz. Vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted a pontjaid számát.
Csak akkor tudunk pontokat adni, ha már regisztráltál weboldalunkra!

 

Hogyan gyűjthetsz pontokat?

Weboldalunkra regisztrálva 250 pontot írunk jóvá, hírlevél feliratkozással 250 pontot írunk jóvá.
Megrendelt termékeknek megfelelően pontokat írunk jóvá. A webáruházainkban minden terméknél megtalálod, hogy az adott termék mennyi pontot ér.

Fontos! Amikor valamilyen akció keretén belül olcsóbban vásárolsz, akkor nem kapsz pontokat az akciós termék vásárlása után.

 

Hol tudod megnézni a pontjaidat?

A profilod fülre kattintva különböző lehetőségek közül választhatsz, az eddigi rendeléseid, kedvenc termékeid, adatmódosítások és persze a kedvezmények. Kedvezmények fülre kattintva láthatod, hogy mennyi felhasználásra váró pontod van.

 

Hogyan történik a jóváírás?

Teljesített rendelések után tudunk pontokat jóváírni. Minden héten, Szerdán délelőtti órában kerülnek jóváírásra a pontok. A jóváírásról a rendelésben megadott e-mail címre értesítést küldünk.  

 

Mire ügyelj fokozottan?

A kedvezményesen megvásárolt termékek után nem tudunk pontokat adni. Pontjaidat a szállítási díjba nem tudod felhasználni, és más kedvezménnyel nem összevonható! Kapott pontokat, csak a megrendelés lezárása után írjuk jóvá, a megszerzet pontjaidat 365 napig megőrizzük, utána nullázódig!

Házhozszállítás
Budapest területén 250 000 Ft vásárlás alatt: 8 000 Ft
Budapest területén 250 000 Ft felett DÍJMENTES
Magyarország területén belül 300 000 Ft vásárlás alatt: 9 990 Ft
Magyarország területén belül 300 000 Ft felett DÍJMENTES

Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

rólunk mondták
Teljesen elégedett vagyok mind a szolgáltatással, mind a faáru minőségével. A faáru a megbeszélt időpontban a helyszínen volt. Cégük rugalmas megbízható. A cserét is korrektül gyorsan megoldották. Csúzi György
www.szogker.hu
Az vásárlásaim során mindennel meg voltam elégedve! A kiszállítással sem volt semmi gondom. Az e-mail-es kérdéseimre is rövid időn belül kaptam választ.Mizera Csaba
Én ugyan csak amatőr szinten vásároltam Nálatok, de az áru minőségével meg voltam elégedve. A kollégák mindig nagyon udvariasak és előzékenyek voltak!Szentiványi András - Vác

Ha elakadtál a rendeléssel,
írj, vagy hívj bátran!