Pontgyűjtő kártya

Pontgyűjtő kártya

2020.10.27 14:56
Káplár Fatelep kft
Káplár Fatelep kft

Mi a pontgyűjtő kártya?

Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív vásárló vagy, ezért megalkottuk pontgyűjtő kártyánkat. Segítségével kedvezményesen vásárolhatsz webáruházunkban.

Hogyan működik a pontgyűjtő rendszer?

Megrendelt termékek után pontokat írunk jóvá, így minden vásárlásod után pontokat kapsz. Vásárlásod végén a kosárban összegezve megtekintheted a pontjaid számát.
Csak akkor tudunk pontokat adni, ha már regisztráltál weboldalunkra!

 

Hogyan gyűjthetsz pontokat?

Weboldalunkra regisztrálva 250 pontot írunk jóvá, hírlevél feliratkozással 250 pontot írunk jóvá.
Megrendelt termékeknek megfelelően pontokat írunk jóvá. A webáruházainkban minden terméknél megtalálod, hogy az adott termék mennyi pontot ér.

Fontos! Amikor valamilyen akció keretén belül olcsóbban vásárolsz, akkor nem kapsz pontokat az akciós termék vásárlása után.

 

Hol tudod megnézni a pontjaidat?

A profilod fülre kattintva különböző lehetőségek közül választhatsz, az eddigi rendeléseid, kedvenc termékeid, adatmódosítások és persze a kedvezmények. Kedvezmények fülre kattintva láthatod, hogy mennyi felhasználásra váró pontod van.

 

Hogyan történik a jóváírás?

Teljesített rendelések után tudunk pontokat jóváírni. Minden héten, Szerdán délelőtti órában kerülnek jóváírásra a pontok. A jóváírásról a rendelésben megadott e-mail címre értesítést küldünk.  

 

Mire ügyelj fokozottan?

A kedvezményesen megvásárolt termékek után nem tudunk pontokat adni. Pontjaidat a szállítási díjba nem tudod felhasználni, és más kedvezménnyel nem összevonható! Kapott pontokat, csak a megrendelés lezárása után írjuk jóvá, a megszerzet pontjaidat 365 napig megőrizzük, utána nullázódig!

Házhozszállítás Magyarország teljes területén belül 300 000 Ft felett Díjmentes !
300 000 Ft vásárlás alatt
Telephelyeink 20 km-es körzetében és Budapesten: 8000 Ft
Magyarország területén: 9990 Ft

Kiscsomag szállítás: 2990 Ft-tól. További információt itt talál.
Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik az anyagok kiszállítása?

A kiszállítást cégünk saját 3,5 tonnás platós teherautóival végezzük, a szállítási címhez tartozó telephelyünkről (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat). Az egyedül érkező áruszállító kollégának a legtöbb termék esetén segítségre van szüksége a lepakoláshoz, amelyet a vevő kötelessége biztosítani.

Mennyibe kerül, és hány napos a kiszállítás?

A kiszállítás költsége maximum 9990 Ft, de akár ingyenes is lehet! (Bővebb információ: https://kaplarfatelep.hu/kapcsolat) A kiszállítás Budapesten és telephelyeink körzetében általában 2 munkanapon belül, Magyarország területén pedig 2-10 munkanapon belül történik! A kiszállítás pontos időpontjáról kollégáink emailben értesítést küldenek!

Ha nem vagyok elégedett a kiszállított anyagok minőségével, vissza tudom őket küldeni?

Igen, kérjük az áru átvételekor ellenőrizze annak minőségét, és ha nem elégedett vele, akkor hagyja a terméket a teherautón, és mi visszautaljuk a vásárlás teljes összegét!

Milyen elérhetőségeken tudok kapcsolatba lépni önökkel a rendelésemmel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdése van, azt a webshop@kaplarfatelep.hu email címen, vagy a 06 70 631 4997 -es webshop ügyfélszolgálati telefonszámon tudja feltenni munkaidőben!

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj vagy hívd munkaidőben szakértőnket!
„Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!