Zsindelyragasztó

Zsindelyragasztó

2 500 Ft / db
Bruttó: 2 500 Ft / db
db
A termék futárszolgálattal is megrendelhető!
Raktáron
8db Érsekvadkert készlet
5db Vác készlet
44db Budapest készlet
20db Győr készlet
0db Miskolc készlet
21db Pécs készlet
6db Szeged készlet
Káplár Fatelep

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj a webshop@kaplartelep.hu címre, vagy hívd munkaidőben szakértőnket 06 1 8000 456!

Nagy Péter | webshop ügyfélszolgálat

“Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!

Zsindelyragasztó (IKO)
Zsindelyragasztó nagyon fontos termék a zsindely felrakása során.

IKO Zsindelyragasztó 

Zsindelyragasztó nagyon fontos termék a zsindely felrakása során.Bár a zsindely szögeléssel kerül felrakásra, extra ragasztó használatával biztosíthatjuk annak tökéletes rögzítését nagy szélnek kitett tető esetében.

Zsindelyragasztóra lesz szükség a teljes vízzárás kialakításához az összes tetőcsomópontnál, mint az eresz-, orom-, fal- és kéményszegély lemezek, tetőkibúvó- és tetőtéri ablakok, vápák, és még rengeteg más helyen.

Hideg időben szintén ragasztás szükséges.

IKO zsindelyragasztó teszik lehetővé, hogy nagyon szeles területen is felrakható legyen a zsindely, vagy 60°-nál meredekebb tetőlejtésen alkalmazzunk zsindelyezést, akár hideg időben is. Természetesen minden IKO zsindelyragasztó 100%-ig kompatibilis minden IKO zsindellyel.

Nagyon fontos, hogy ne használjunk "akármilyen", a piacon kapható "zsindelyragasztó"-nak kikiáltott terméket, mert kompatibilitási problémák léphetnek fel, ami a tető vízzárásának, ugyanakkor a garanciájának elvesztését is eredményezheti.

Belépve, mint