LINOPORE® RX 3000 páraáteresztő fólia

LINOPORE® RX 3000 páraáteresztő fólia

21 900 Ft / tekercs
Bruttó: 292 Ft / m2
tekercs
A termék futárszolgálattal is megrendelhető!
Raktáron
8tekercs Érsekvadkert készlet
0tekercs Vác készlet
9tekercs Budapest készlet
2tekercs Győr készlet
4tekercs Miskolc készlet
8tekercs Pécs készlet
13tekercs Szeged készlet
Káplár Fatelep

Ha kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, írj a webshop@kaplartelep.hu címre, vagy hívd munkaidőben szakértőnket 06 1 8000 456!

Nagy Péter | webshop ügyfélszolgálat

“Hagyd a teherautón” garancia
Kérjük átvételkor sofőrünknél ellenőrizze az áru minőségét, és ha nem elégedett, azt nem kell átvennie, díjmentesen visszavisszük, és visszafizetjük az árát!

A jó és megfizethető 
LINOPORE® RX 3000 páraáteresztő fólia felhasználási területét tekintve a szabadon fekvő alátéthéjazat vagy nem lépésálló hőszigetelésre ajánlott.

A LINOPORE® páraátersztő fóliák a tetőfedés fajtájától és a tetőszerkezet összetettségétől függően az alábbi hajlásszögeknél alkalmazhatók:

  • Betoncserép esetén: hullámhegyen lévő oldalhoronnyal vagy körülhornyolt cserép esetén ha a tető hajlásszöge 22° vagy kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)
  • Oldalhorony nélküli kettős fedésű sík cserepek (pl. hódfarkú és téglány cserepek): a tető hajlásszöge 30° vagy kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)
  • Oldalhornyos egyszeres fedésű síkcserepek (pl. hornyolt egyenes vagy ívesvágású cserepek, sík betoncserepek): a tető hajlásszöge 35° vagy kisebb (egyszerű tető vagy max. két kockázati tényező esetén)
  • Bitumenes zsindelyfedés: Amennyiben alátétlemezen keresztül mechanikusan van rögzítve és a tető hajlásszöge 25° vagy kisebb

 

Kockázati tényezők: olyan áttörés vagy szerkezet, ami lassítja a víz lejutását, pl. tetőáttörések, kémény, tetősík ablak, vápa, stb. amelyből több is előfordulhat a tetőszerkezeten

 

A tökéletes biztonság érzése megfizethetetlen, ezért is adunk a  LINOPORE® RX 3000 páraáterszető fóliára 5 év gyártói garanciát.


Egységsúly: 90g/m2 (+-5)
Sd-érték: 0,02 m
Vízzáróság: W1
Hőmérséklet-állóság: (-)40°C - (+)80 °C
Lefedési idő: maximum 2 hét
Kiszerelés: 1,5 m × 50 m = 75 m2/tekercs

LINOPORE® diffúziós tetőfóliák ISMERTETŐ

Típus
Linopore RX 3000
Alkalmazás
Páraáteresztő
Kiszerelés
75m2
Gyártó
Masterplast
Tömeg
8 kg/tekercs
Belépve, mint